В Събота нашата Витоша ни подари доста добри и динамични условия, на които с чичо Янчо се зарадвахме и полетяхме доволно.По прогноза го даваха слаб ветреца, но горе си имаше пориви до 8м/с.Като пристигнах на старта чичо беше вече сглобил и вика: "Айде, че и камъните летат само ние сме още долу!".Чичо излетя пръв и веднага хвана в ляво от старта качване.Аз след няколко минути бях също във въздуха и имах също добро качване, набрах се над старта и над рида който се пада в ляво имаше много добри качвания.Въобще динамични условия със завъртания мощни възходящи и естественно низходящи.Кацнах нормално на крака, които предварително раздвижих при захода, защото за 50 минути някакси се сковават, може би защото кръвта се концентрира повече в горните краиници пък и наклона е от значение.Много съм доволен от полета усетих възходящите и без уред за първи път правя толкова дълго термично реене.Мисля да стана основоположник на т.н. от мен "натурално" летене, основаващо се единственно на усета на пилота без електроника и други реди.