Делтапланеризъм > Състезания, срещи и летене...
Хайде на Расник
million_miracles:
Краси, между другото вече има път до горе на Расник и се стига с кола. Освен това старта е разчистен и може да се излита освен на североизточен и на югозападен вятър. Има още две дървета, между които трябва да се минава при излитане. Парапланеристите редовно се кичат на тях, така че скоро и тях няма да ги има. А на ниския старт, откъдето Боби летя, боровете са много високи. Точно на тях за последно нанизах старото си крило Sensor 510. Правят мръсен и гаден ротор. Вятъра, в който Боби летя, беше южен и това не беше проблем. А горе още не става за новопролетели заради тези дървета. Все пак има развитие. Когато горе се изчисти, няма да има нужда от долния старт, освен за юг - югоизток. Също така, пак незнам дали знаеш, имаше планове да се направи кариера на Вискяр планина, или както ние си му викаме - Расник. Щяха да унищожат баирчето, да го заличат буквално!!! И това му се размина за момента.
million_miracles:
Малко склоново реене с тандемното крило на расник. На косъм да се хванем.
http://www.youtube.com/watch?v=aI1reyVo94A&feature
krassihg:
Готино...охх..пасажера беше трогателен, след кацането как усърдно държи рамката ..разсмях се на глас ;D ;D ;D
million_miracles:
Помага да! Много е съпричастен :) Мен пък ми направи впечетление как подтичва във въздуха!
Stani:
Супер е клипа и пасажера също.При излитането главата му остана от външна страна на рамката.Иначе условията от гледна точка на вятъра бяха добри и на мен ми се рее вече.Но щом за тандема е било на кантар за реене сигурно за соло крило още по-малък е шанса да се задържи.Или съм в грешка?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия