Делтапланеризъм > Състезания, срещи и летене...

Кога, къде и как ще се лети. Организация

<< < (2/3) > >>

expetka:
Така, така Чичо! И ние сме хора и с отвворени обятия те взимаме с всичките ти идеи  ;) .

А във връзка с организацията за летене да драсна и аз два реда. Ние от както имаме групови телефони(безплатни) една бира не можем да изпием заедно   :(  Всички се уговарят по телефоните и направо на байра. А колко хубаво си беше едно време, всеки празничен или почивен ден в 9 на Мак Доналдс на Цариградско и нямаше закъснели. Особенно ако уговорката беше за Калин( за там даже в 8 часа) .

Успех с организацията за летене! Ще мина да ви проверя някой път, за това не отсъствайте.

million_miracles:
Петке, нали знаеш, че сме старомодни :) но нямаме Мак Доналдс под ръка :)
Тази година наблюденията ми показват следното.
Лятото тръгваме 8.30 - натоварени, събрани, готови.
Сега студения период, когато деня е по къс - 9.30
Място на тръгване - супермаркет "Билла" на бул. България и Тодор Каблешков.
Паркинга на магазина в събота и неделя е свободен, а има и алтернативен паркинг отсреща.

million_miracles:
Отново в новинарското място започва да тече информация за предсточщите сбирки и събития. Съжелявам за късните публикации, но съобразявайки с последните прогнози - няма друг начин :) Който не знае, новинарското място е светло синята зона на сайта на http://www.deltaclub.bg

Vassy:
Е нямаше да ми дойде на ума там да гледам за новини :) добре че каза - замалко да изпусна учебния ...

thecreater:
Очертават се почивни дни,
на къде ще се лети?  ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия