Делтапланеризъм > Състезания, срещи и летене...
Кога, къде и как ще се лети. Организация
million_miracles:
Тук предлагам лека полека да открием правилният начин да се организираме. Той ще се мени непрекъснато поради разбираеми причини. Дължина на деня, вятър и други такива, които не зависият от нас. Официалните промени ще са в този пост, който аз ще променям редовно за да е актуален, в резултат на направените предложения.
Скоро продължение................
Като начало мисля, че в 11 часа е добре да сме се събрали и готови за тръгване. Сбирка - 10.50 часа пред 6 районно - София, или след обаждане и запълване в местата на колата - направо на местото за летене.
Stani:
Да съгласен съм , че рано пиле рано пее и дори е по-добре от предния ден ако е възможно поне идеи да са нахвърляни за евентуалните дестинаций.За да може повече хора да си направят сметката.
million_miracles:
Да така е. От предния ден се вижда и ако става за летене отделям целият ден само за това. Колкото пъти съм опитал да го съчетая с някаква друга работа или задача, все съм се изнервял и съжалявал. Деня отделен за летене го приемам като разходка в планината и почивка. А къде ще се ходи точно може да се реши на сутринта. Така и така имаме цял ден на разположение ;)
chicho:
брей, млъкнахте като медузи! брей! падно малко сняг, бедсвен за Могъщата bg и изчезнахте. баирите не са преместени, вятъра не е спрял. идат много свободни дни. КАКВО ЩЕ ПРАВИМ ??? фрашкан съм с идеи. една споделих вече - ама никой не я чу. кухи лейки /какъв красив модерен израз/. ако продължавате така ще ида при пара-алпинистите. и те са хора. въпреки , че нямат вътрешен скелет.
krassihg:
http://www.youtube.com/watch?v=X9tvRnPTfpY&feature=related
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия