Делтапланеризъм > За тези които искат да полетят
3-ти курс
Vassy:
;D хи хи :) Боби върти термики пък някой се мъчим като грешни дяволи със завоя на 360 градуса :) след всичката хранилка дето отнесох от Митака задето на 2 или три пъти се отказах да го направя в последния момент вчера НАЙ - НАКРАЯ го направих :) на Петрохан! и даже ми стигна височината ( На мен дето все нещо не ми стига )
Ама беше страхотен ден баш посред седмицата! Да не вземем да се преуморим от работа нещо - не за друго- решихме да идем до Петрохан . Да подишаме чист въздух, да пооскубем малко буренак ( мащерка де ) и да полазим малко по баирите ( да не забравим как става ). Голям кеф :) то едни цветове, то едни форми - косачите на ливадите се бяха постарали Дупките да заприличат на Наска. А как само мирише окосената трева...Приказка! Природата си е природа ! ( а моята явно е мързелива понеже едвам се замъкнах до върха на баира ::) ) викам си - Прави ги тия завои , че ако трябва да се качиш още веднъж. То не било толкова трудно :) Поне усетих на практика накои неща които пише в дебелите сини книги от рода на "Учебник на пилота делтапланерист" И те така :)
после ме командироваха пак на баира да се уча да кацам в цел ;D ама за да кацаш в цел ти трябва стимул! за това като не кцнеш в целта броиш крачките до нея и по левче на крачка санкция. :-\ Добре че не съм стисната! :) И двата пъти се разминах с целта на поне 60 крачки ::)
Ей такива ми ти работи :) ама беше много хубаво посредседмично провинциално природно изживяване , завършило с подобаващо количество бира и шкембе :)
Stani:
Е така е, някои въртят термики, други 360тки а трети въртят косачки ;).Брей много нелетене се събра а дано се сложи край на тоз период.Дано скоро полетим тъй по клубному повечко делти, защото си е кеф повече крила(делти) заедно.Когато реехме на Коняво 4 делти а, супер си беше.А и в термично да е вижда се къде има качване и който ловне добро качване се вижда от останалите.
million_miracles:
Сигурна ли си, че не преувеличаваш с градусите? да не са били 260?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия