Делтапланеризъм > За тези които искат да полетят
3-ти курс
Kiril:
I hate you!...
(Щото ми се ходи,а не мога...)
:-\ :D
Vassy:
Peace bro ;D не хейтвай :) ами се стягай за Петрохан :)
Kiril:
Мерси за поканата.Просто нямам грам свободно време... :(
admin:
Боби врътна теммика на Витоша! 45 мин. полет.
bobysan71:
Вече видях какво е да врътнеш термика.Макар и без варио силното качване нагоре се усеща много добре.Но след като врътна няколко врътки,ако качването намалее губя представа дали ме качва или падам.По същото време имаше и няколко парапланера във въздуха.Аз като по неопитен пилот гледах да съм по далеч от тях,така че въртяхме различни термики.Над Драгалевци имаше добра подръжка и почти навсякъде усещах леко качване.Накрая видях едимн параплнер да лети към мен.Беше по ниско от мен и реших да се отдалеча.Спуснах се към поляната на околовръстното и скоро започнах да губя височина.Реших да кацам и заходих за кацане.Пак малко височко викам ще направя завой на 360 градуса да намаля височината,да ама не.Като ме подбра една термика и няма кацане,направих няколко врътки а височината не мърда.Накрая не разбрах как точно стана,хванах правата за кацане,ама не накъде трябва а към тръните.Прецених че и там ще кацна без проблеми и си харесах едно място с по разредени тръни.Прелетях над един изхвърлен в полето футьол и избутах пред една трънка.Кацнах и гледам навсякъде около мен тръни,да се чудя откъде да излезна.Вдигнах високо крилото и давай през тръните.Разминах се само с леко ожулване по ръката,понеже беше жега и летях по къс ръкав.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия