Делтапланеризъм > Среден клас
SUPER SCORPION 2
thecreater:
Няма анти пикиращи въженца, с прави лати точно така. Две снимки:
като цяло крилото изглежда като консервирано.
Но за полет от високо... Аз му нямам много доверие.
liubo1953:
Ще внеса една поправка:модела е :С : а не :2:. И иначе ти Краси,си абсолютно прав! Предните въженца едва достигат до носа,напречката е с много лека остатъчна деформация /предполагам/;-нещо,в което преди не съм се заглеждал,въобще си иска много обстоен оглед. Емо Кърлев му направи лека корекция /една семица преди да загине/ и след това не е облитано. Така че има доста работа,но се надявам да се справим. Иначе крилото летеше добре,излиташе добре,но имаше склонност към крен ако не внимаваш със скоростта.С него извъртях една спирала на Петрохан,но минах гратис. Пак ще се консултираме с теб и другите :-X
million_miracles:
А среден клас ли е крилото? На мен ми изглежда учебно.
1980 година - поздрав с парче от това време
http://www.youtube.com/watch?v=bNcl0L7eJUY&feature
krassihg:
Miracle, това крило на времето си беше точилка...незнам дали тогава е имало тези класове, ама си беше крило за напреднали. Сега е от клас D-O-S-P-A "Да оцелееш след полет с антика". Аз си спомням един ден през 80-те, на Расник някой беше извадил един планер Агур, и доста хора не можаха дори да го отлепят от земята...ми то си е друго крило, древно, рогало...техниката е друга
million_miracles:
Хубаво е че Любо го пази и има още такива неща и в България. А крилото е красиво, определено,
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия