Делтапланеризъм > Среден клас

SUPER SCORPION 2

<< < (3/4) > >>

krassihg:
Да, наистина е готино крилцето. Аз много съжалявам че някои стари крила вече са изгубени безвъзвратно. Например първото крило, с което летях в клуба Змей, казваше се Световна купа 90 ( Wc 90), беше страхотно , леко, управляемо, стабилно, всичко добро което може да се каже за едно такова крило. тогава не знаех, но после открих че е модел на Йоз Гугенмос. В БГ беше известно просто с името Купата.Това крило плюс още няколко мисля че бяха продадени на cопотчани някъде през 84-та, те ги ползваха известно време и след това им се губят следите...кое в Пловдив, кое бракувано...

liubo1953:
Да,и аз имах ;КУПА; преправяна от бате Любо,но си летеше при 12 м/сек. и държеше на турбуленция.А скорпиона е първата конструкия без дефлексори на бедрата.Малко след това излезе АТЛАС ,вече с профилни лати и антипикиращи въженца. Тогава 1980г. си беше хит,но и сега държи фронта и никак не е лошо ;D

krassihg:
Да си припомним добрите стари времена на летене седнал и без каска... ;)

http://www.youtube.com/watch?v=MV11w6cqSfk

liubo1953:
Ех,Краси,ти ме върна в младостта.Само че тия си бяха с класическо РОГАЛО,а ние бяхме със следващото поколение крила.Прочее винаги съм мислил че UP е дело на Майк Харкър /световна купа/ ;D. На тия момци въжетата им бяха като корабни. ;D

million_miracles:
Има и тандем, а на 2.22 мин. крилото даже е topless :) Хем съжелявам, че не съм се родил по-рано, хем се радвам, че има ветерани и днес, които да помагат със знания и опит!!!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия