Делтапланеризъм > Състезания, срещи и летене...
Витоша-а-а
million_miracles:
Правя бегла прогноза, за 22 март, че ще има термика с не база, около 1800 м. и ще става за Витоша :)
million_miracles:
Кой-позна времето и летяяя?
Познааах, летяхмееее:))
Беше супер, със Стани се разминавахме и летяхме през половината време заедно. Друго си е да си с дружка. Роберт ни помогна с крилата и колата. Малко, а от време на време и много се притеснявах за Стани. Влиза на места дето аз не влизам, ходи по места дето може да има и ротор. А може би преувеличавам. Отгоре трудно се преценява. През повечето време бях отгоре. Веднъж, защото излетях пръв и веднъж, защото съм с варио. Въпреки, че Стани е без варио, успя да задържи към половин час. Термиките бяха много приятелски настроени. Атмосферата доста неустойчива и променлива. Току запуши и зачернее, току лъсне синьо небе. И така по няколко пъти за час.
Били ми дълги ръцете!?
Ами - може :)
Мога още много неща да кажа. Летеше ми се, прелиташе ми се. Бях си направил задачи. В последния момент реших да се отдам на сигурното прибиране и чистия кеф от термиките и полета със Стани. Нямаше други на старта. Работят хората - Вторник е! Ама нали някой трябва и да лети!!!??? :)))))
Докато може - ще летим :) За съжаление, все някога и се каца!
thecreater:
Днес карайки се оглеждах Витоша да ви видя ама никс. От центъра не се вижда много, много. Супе-е-ер много яки снмимки. Накрая си вързал фотото. ;D
megi:
Еее,браво момчета,като гледам тези снимки,ме е яд,че не можах да се включа като suport ;)Пожелавам ви другия път да сте поне с още едно крило повече на старта и в полите на Витоша!
million_miracles:
Вързахме го за закопчалката на ръкавицата и го прибрахме в ръкава. Така седи на топло и му изкарват повече време батериите. Не пречи на управлението, лесно се вади и слага и е защитено от падане.
Еее, Меги, няма по-добро пожелание от твоето :)
Снимка на сляпо. Щрак под подвесната система. Това са ми краката. На снимката се вижда Стани и звънче, от швейцарска алпийска крава мунтафонка. Звънка като види трева, термика и помага за отваряне на ципа с дебела ръкавица.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия