Делтапланеризъм > Състезания, срещи и летене...

Нов учебно Крило: Star 17

<< < (3/4) > >>

Robert:
Янчо, пак нищо не съм разбрал от твоя запис. ??? Ако искаш да казеш нещо към мен, по добре да не е смешно за другите - как да се шегуваш с един чузденец които не знае езика ти - но да ми пишеш нещата такъв ясно че мога да те разбере. :( Нали се познаваме от дълго години, и с 100% знаеш колко мога да хващам и колко не...

Than of cause, you can also refer to English, this way there is no deed to amaze me with your perfect knowledge of the language...

liubo1953:
Роберт,крилцето изглежда добре /нищо че на него е летяла "женска"...простете-ДАМА исках да кажа! А що се отнася до парите,то всеки обучаем пилот трябва да знае  каква сума да си приготви/ако е клубно,а не лично /. При обучение винаги може да се очакват леки инциденти които да налагат подмяна на един или друг възел. Аз също бих искал едно или повечко "кръгчета"  /полети/ ако има такава възможност и обстоятелствата позволяват.Успех ! /Нали крилото не е само за дами?/  ;D

Stani:
 Честито за новото крило!Да се ползва със здраве, безаварийно и с удоволствие!Пожелавам повече хора се докоснат до това неповторимо изживяване - ДЕЛТАПЛАНЕРИЗЪМ!

million_miracles:
Стани, ти няма ли да го пробваш? Васи, а ти?

Stani:
 Митак аз бих го пробвал, но си мисля има ли смисъл.В същност има да се обиграва човек да лети на различни крила.Ама сега да се ползва по предназначение за първите така важни стъпки на встъпващите в уникалното изживяване ДЕЛТАПЛАНЕРИЗЪМ.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия