Делтапланеризъм > Делтапланеризъм

Wills Wing Fusion?

<< < (2/2)

krassihg:

krassihg:
Ами ако си го спазарил на добра цена, лошо няма. Все пак имай предвид че е крило модел от 1997-ма година. Преди него беше Рамеър, а и той не беше много успешно крило. Дано да е в добро състояние това което си спазарил. Ще изровя видеото и ще го пратя тия дни.
Другото което си спомням от разговора с оня пич беше че поради начина му на кацане по корем, той летеше с това крило почти само на познатото му "домашно" летище, което е идеално равно и колкото 4 стадиона, трева и т.н. Ако ще се лети на крос кънтри, се иска сериозна подготовка и винаги има риск от лошо кацане на ограничена площадка. Така че мисли и затова, да не се набуташ с крило, което няма да ти е кеф да летиш и да го мислиш всеки път как ще кацнеш.

http://www.delta-club-82.com/bible/manuels/fusion.pdf

million_miracles:
На състезанието в Македония 2012 имаше едно момче с Fusion от Латвия. За съжаление не участваше официално на състезанието и няма трак логове. Летеше за удоволствие. Когато го попитах защо не участва, каза че няма достатъчно опит и крилото му не е добро. Иначе изглеждаше нормално от земята докато лети и си правеше задачите. Преди4-5 години бях взел един Fusion, но го продадох преди да съм го литнал, просто така се случи. Доста е субективно да се обсъждат крила по форумите , защото 50% от разбирането на определенията зависят от твоите познания и опит.

Thermalling:
Облетях крилото на Каптажа, а днес се занесохме до Беклемето.
Редно е да споделя
Първото е, че няма никакви проблеми при излитане и най-важно при кацане. Излита си и си каца съвсем нормално. Аз се бях стреснал, че каца с някаква бясна скорост.
По важното, как лети. Крилото като че ли е както каза Ники "СУРОВО". Стори ми се, че ми реагира бавно.. незнам може и да си въобразявам. Има склонност да осцилира при придърпана рамка или поне на мен така ми се струва. Искаше си време да му свикна. Като му дръпна VG-то докрай, все едно съм дръпнал клапи на самолет. Осезаемо глайда става по добър, но става абсолютно дърво. На 1/2 е компромисен вариант, но при термично време по скоро бих летял без. Докато го усетя се удавих, та с впечатленията за сега до тук.
Разбира се полицията успя да ми развали деня... не ми признаха червените краища на чохъла на крилото ... трябвало влаг да е. Викам му, червено е нали, какво като не се вее... обяснявай се ти на полицай. Както и да е отплеснах се.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия