Е състезанието приключи
Искам първо отново да кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ на всички, които ни помогнаха с организацията и направиха случването на това мероприятие възможно! Благодаря на всички членове на Делтаклуб, които отделиха от свободното, а някои и от работното си време за да присъстват и да помагат с всичко, което могат. Благодаря и на Венко ( Венелин Стайков от Клуб КУЛА ), без който състезанието нямаше да е на нивото, на което беше. Благодаря и на Валя, Бубето, Меги, Явката....Айдеее стана като на връчването на Оскарите... Благоадря ти мамо! Обичам те!
Та благодаря ви хорааааа!!!
Безценни сте!
По същество: Състезанието се проведе от 1ви до 8ми Юни както беше обявено. Поради лошите метеорологични прогнози изтеглихме единия състезателен ден на 1ви, който беше предвиден за ден за тренировка и регистрация. За щастие всички състезатели пристигнаха по-рано и успяхме да извършим регистрацията и запознаването с мястото на време.
Участници се включиха от седем страни - България, Турция, Македония, Румъния, Гърция, Украйна и Русия.
За съжаление времето не беше наш съюзник през тази седмица. Студ, дъжд и вятър. А може би пък е било благоразположено към нас... имайки предвид какво се случи през следващата седмица. През малкото "невалежни" дни се изпълниха две задачи. Траклоговете са качени на сайта на състезанието и на сайта на клуба. Класиранията също
Аз лично успях да литна само веднъж, но пък от Таш тепе. Невероятно място, на което искам отново да отида - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Въпреки лошото време, което се опита да ни изплаши, състезанието се превърна в едно незабравимо преживяване. Даде ни възможност да се запознаем с много нови приятели, пилоти от различни държави, да се забавляваме и да летим заедно. А от това по-ценно за мен няма!
Надявам се, че следващата година ще имаме повод отново да се съберем на едно Балканско състезание, било то в България или някоя от съседните страни!