Делтапланеризъм > За тези които искат да полетят

Делта мания - който желае да полети с тандема

<< < (12/15) > >>

thecreater:
Ама изобщо не е досадно филмчето, напротив приятно е. Много добре се виждат реално детайлите в един тандемен полет. И управлението и кацането бе много приятно. Страшноооо.

krassihg:
Супер си е филмчето...само малко камерата да се изнесе по напред или по-надолу от напречката, че така стои малко отрязано, и ъгъла на поставяне е малко прекален...планината изглежда много драматична
А на онова другото, Сопотското филмче...това дето Тони излита с тандемния, отзад да не би да му е калъфа , закачен на кила? Нещо не ми се вижда много умна идея..да променя центъра на тежестта. Нарочно ли го е сложил там...няма ли место в сбруята за този калъф?...иначе много готино филмчето

million_miracles:
Да, калъфа му е това - скарай му се! Ееех, тоя Тони Фотони:)) С тандемното крило се издигна най-високо от всички и кацна на кацалката на парите.

liubo1953:
Това филмче ме развълнува много! Напомни ми за доброто старо време когато крилата имаха по ниско качество и летяхме седнали,без парашути,и най в началото,дори без каски! Аз литнах по късно,когато каските станаха "задължителни"/1979г./,но Емо Кърлев има един полет от Витоша/Камен Дел/без каска,и го снимаха за един кинопреглед. Тогава все ни беше страх дали ще ни СТИГНЕ ВИСОЧИНАТА до ливадите долу! Но стигаше и даже артисваше с около 100м. После се "цивилизовахме",но парашутите си бяха лукс. Само Емо и Ангел Анев се оборудваха с такива неща на по-късен етап.Сега като гледам прекалено много е застроено долу/около ливадите/!

million_miracles:
Еми ще го застроят. Затова да летим всеки ден като за последно :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия