Делтапланеризъм > За тези които искат да полетят

Делта мания - който желае да полети с тандема

<< < (11/15) > >>

admin:
Който иска парченце делтапланеризъм - тук може да се запише за тандемен полет
http://deltaclub.bg/bg/tandem/rezervirai.html

malena:
Такаааааа, от къде да започна?!
Ами нали толкова си просех тандем на делтапланер, та си го получих. Но не какъв да е! Дърпаха ни с мотоделта. Отидохме в Разлог, малко на гости на Илийката и Льони. Да не пропуснем и Йони  ;D. Митко без летене не може и съчетаха нещата. Венци ни дръпна с мотоделтата на Илийката. Излетяхме от колелца и фиууууууу. Та на ..... м ( не пиша колко са, защото за мен са без значение) и ето ти мечтания тандемен полет на делта :) Много странно, че не можех да откъсна поглед от ръцете на Митака, който я управляваше! И си мислех колко са силни и секси  :-* Е, все пак обърнах и нужното внимание на природата, която там е много красива! Вятър в крилото и косите ;D
Благодаря на  Митака, Венци и Илийката за отделеното внимание и усилия!
П.С. Само да отбележа, че Венци прави невероятни рамки за картини и прочие! Има много странна връзка между летящи и изкуство. Митака пък е художник! Май пак се отплеснах...
Дали не съм първата в БГ летяла тандем на делтапланер дърпан от мотоделта?! Ако бъркам, споделете :)

million_miracles:
Да, всичко което казва @Malena е вярно. 
А новините сега са, че си имаме и хубав старт от Витоша и кацалка. Специално за делти, защото дющеците излитат от друго място.. и кацат на друго.  Благодарение на момчетата от делтаклуба сега са в идеално състояние - и старта и мястото за кацане. Вече направих 3 тандемни полета от там и очакванията ми се подтвърдиха. Абе развиват се нещата, труд като се полага :)

million_miracles:
Старта е на ниво :) София от високо бих казал, че е красива!

million_miracles:
Ето и филмче към по-горната снимка! Поредния парапланерист, който след като кацнахме се почесваше по главата и гледаше делтата.. и така няколко пъти от няколко страни ..хахахахаааа. Филмчето е малко досадно, защото не е обрабтвано и е дълго, но мисля, че ще има хора които ще го оценят.
http://www.youtube.com/watch?v=m2BAOlXCd5c&feature=channel

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия