Здравейте на всички. Наскоро се запалих по делтапланеризма(нямам си и идея откъде). Събирам пари за делтапланер и скоро ще си поречъм - Делтапланеризъм, Книга II : Петер Янсен, Клаус Тенцлер, да се образовам. Иначе цялото ми познание за спорта е от форума и клипчета в youtube.
Да се представя, аз съм Александър Иванов от Габрово и юли месец правя 18. Нямам много субсидии(всичките пари са ми от стипендия и съм си намерил работа за през лятото). Танцувам народни танци, карам ски от време на време и по 2-3 пъти през седмицата играя футбол, та и на фитнес ходя понякога. Може да се каже че бая си спортувам. Много обичам природата от малък още. Седя всяко лято на село по 2-3 месеца и съм свикнал да съм сред природата. Пълна тишина и спокойствие.
След като се представих се чудя дали ще се намери някой да ми продаде делтапланер и дали има някой около Габрово, който би желал да ме качи на тандем. На родителите си нищо не съм казал още, защото смятам, че е рано. Пък и ако си купя делтапланер едва ли ще ми забранят да го ползвам. Да ходя до София за уроци просто не виждам как може да стане :S.
Съжалявам, ако има някакви правописни грешки, много ми се спи и хич не чета какво пиша.
Много хубаво форумче и много хубави и вдъхновяващи клипчета от полети.