Делтапланеризъм > Делтапланеризъм
Снимки от нашето фърчане
million_miracles:
Foggy come into my dream
thecreater:
Земята от високо е много красива. Свикнали сме да гледаме от ниско и много неща не се виждат. За това, като изкачим връх ахваме от гледката. Представям си и малко съм наблюдавал земята от птичи поглед и спомените от пейзажа са невероятни картини.
Снимките са невероятни.
krassihg:
Hаистина тези снимки са велики. Аз когато ги видях за пръв път при Митко , ахнах. Не само прекрасна гледка, но и високо качество и композиция.
Митко е един щастлив човек, защото е бил свидетел на живо на тези гледки.Но се иска себеотдаване и време, за да попаднеш на правилното място в правилния момент. За съжаление ние напоследък все по-малко си даваме шансове да виждаме подобни гледки, което е лошо, разбира се. Човек трябва да си дава време за откъсване от сивото ежедневие и да ходи повече сред природата.
thecreater:
Специално за себе отдаването и за тези, или подобни кадри аз съм почти сигурен, че всеки от вас е попадал и виждал.
Попадал на магически кадри, който са останали в паметта и въображението.
Кадри, които изникват в спомените Ви. Различни , но винаги водещи към едно, свобода...................................
Безгрижния полет, това е моята мечта. Полета в който няма граници...
Там където летите...
Там където летите вие, във въздуха, високо със мечтите.... стана много поетично.
Къде ли е снимал Митака тези снимки?
million_miracles:
След тези думи нямам шанс да не кача още няколко снимки :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия