Делтапланеризъм > Факти, събития, личности

Да се запознаем

<< < (2/4) > >>

ognian:
Здравейте всички!
С някои от вас се познавам, идвах на петрохан с парапланер!
Бях на Комините когато Митко направи фалстарта с тандемната делта. Чувствам се малко виновен, защото може би ние, парапланеристите, пречехме!
Четох  написаното от  Oggy. Не се сещам кой беше Кошаревски.Май не е описал точно случилото се !  С парапланерите фалстартовете са доста повече, но пък почти без поражения за крилото :)
..."случва се и в най-добрите семейства"
Голям фен съм на делтапланеризма и при първа възможност ще опитам!!!
Надявам се, присъствието на парапланерист във форума няма да ви пречи?

krassihg:
Добре дошъл си ! Ние не делим летящите на пара- и делта...Важното е да обичаме летенето и да се уважаваме един друг...
Абсолютно не ни пречи факта че си парапланерист...вече има и други парапланеристи които се интересуват от делта и това е съвсем естествено.
Ще се радваме да има нови попълнения !

million_miracles:
Здрасти, Оги! Много се радвам, че посети нашата компания тогава на Петрохан. Без теб, преживяването нямаше да е същото. Нищо, че беше за малко. За случката - всеки сам си решава условията, терена и възможностите си кога, как и откъде да излети. От тази гледна точка единствено аз съм си виновен. Вярно е, че се съобразих със парапланеристите зад мен, но вината си е моя. Когато се насложат различни отрицателни фактори и белята става. А тогава се насъбраха. Резултата беше фал старт. Имам много подобни фал стартовъ, някои със, но повечето без последствия за крилото. В случая бяхме тежки и крилото пое повечко енергия. В крайна сметка след седмица беше тествано на учебния полигон и отново във въздуха :)

Stani:
 Ей здрасти Оги, браво че си тук!Летенето си е летене с пара, делта, балон, хеликоптер и пр. всяко едно средство дава по нещо дето другото не.Иначе и аз бих се пробвал на пара в подходящите условия разбира се.
 До нови срещи на красиви места!

malena:
Добре дошъл и от мен! Вярно е, че съм летяща пасажерка само, но смятам, че и аз имам право да те поздравя :) Писах в една друга тема, че няма значение на какво летиш, важното е, че летиш!!!!  8)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия