Делтапланеризъм > Факти, събития, личности
Да се запознаем
Marin:
Казвам се Марин и от 10+ години живея във Варна ( родом от Разград ). Интересувам се от безмоторно летене и от 5 години летя радиоуправляеми модели на планери клас - Ф3К ( другото им известно име е DLG, а друго също известно име е "hand launch" ) Много често практикувам на варненския плаж и от време на време се пречкам на парапланеристи ( когато има условия за склоново реене ). За Делтите си мислех, че няма летящи в БГ, но тук разбирам, че греша :) Преди 2 години писах на немски производител на безмоторници ( DG ) и от тогава разбрах, че това е доста скъпо хоби. Все пак те са любезни всеки месец да ме информират за новостите около техните продукти. Делтите са предполагам значително по-евтина алтернатива. Ще се радвам, ако някой ден полетя като вас :)
Vassy:
Голямо добре дошъл сред нас :) Чудесно е да се запознаем, макар и само форумно за сега :) не съм се представила в темата, но от скоро и аз съм запален почитател на хвърчащите преживявания. Надявам се след време да не съм просто пасажер. Ще се радваме скоро да се запознаем и на живо!
million_miracles:
Добре дошли на всички в семейния форум :) Семеен, защото сме малко ;D
Искам да споделя, че @Шемет ми писа на лично и не можай да му отговоря. Форума има проблем с имената на кирилица. Ще се опитам да го оправя, но за момента не работят лично съобщение ако е на кирилица ника. Та добре дошъл, @Шемет. Отговорих ти на мейла поради споменатата причина.
mitaka:
Казвам се Димитър Байчев от Горна Оряховица съм. Пробвах се да се уча на безмоторна делта, ама ми се видя голяма хамалогия, затова се пренасочих към мотоделтапланеризма. Летя с Wills Wing Duck 2 и едноместната количка на Avio Delta. Иначе доста години се занимавам с парапланеризъм и имам мякой и друг парашутен скок :)
Vassy:
А Митак, добре дошъл и от мен:)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия