Делтапланеризъм > Състезания, срещи и летене...
Коняво-о-о
bobysan71:
http://www.youtube.com/watch?v=WAU3H4yrOsg
nikidelta:
За първи път виждам , въжето за отваряне на ципа да се връзва около С. б. . Ако се заключи на по-къс ход , голямо забиване ще се получи. Въпреки , че направи почти всички грешки характерни за един "нобранец", при заход за кацане , надявам се , че връзването не е причината за грохването.
bobysan71:
Да сега и аз го забелязах.Не е било нарочно.Просто го дръпнах и оставих.А грохването е от не достатъчно набрана скорост.Изправих се в завой и вместо да придърпам гледах да го изправя.
nikidelta:
Много добре. Щом си забелязал две от основните грешки , които правят и "майсторите" значи , че си достатъчно отпуснат.
krassihg:
Мда...забелязвам и аз че нещо много късно се изправяш ( виждам го на няколко различни полета вече)...на този етап е по-добре да се изправяш по-отвисоко( 10-15 метра над земята) и да си приключил със завоите, за да можеш да се концентрираш върху скоростта и момента за избутването. Иначе ти стават много задачи за мислене и резултата не е добър. Другото е че това крило мисля че е за по-леки пилоти, т.е. с твоето тегло му идваш тежък и съответно скоростта се увеличава и прозореца за избутване се стеснява. най-добре е да летиш с крило за твоя размер и да се учиш с него, а не да си разбъркваш навиците . летейки с различни крила.
Това с връвта е доста неприятно, трябва да си залепяш връвта за сбруята, мисля че има велкро за целта. Такива изпълнения чупят ръце и крака понякога. Спомням си че Сашо Божилов навремето чупи нещо поради неотваряне на ципа на сбруята.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия