Делтапланеризъм > Състезания, срещи и летене...

Коняво-о-о

<< < (15/20) > >>

Ivailo:

--- Цитат на: Stani в Април 24, 2012, 21:24:10 pm --- Аз открих сезона него ден и съм доволен че се разписах.Като пристигнахме реших, че има панаир - брей, много народ има нема педесетина души без тез във въздуха.Условията бяха на макс яки термики и ветрец.Докато се наглася мина един и половина и взе да поотслабвааа... Излетяхме един след друг с Митака пореяхме известно време в една термика, имаше и яки асансйори, веднъж даже така ме дръпна нагоре че извиках от густо.То просто е несравнимо чувство.Но нали нямам много опит в термичното реене позагубих височина и хайде към кацалката.Митака летя поне още 40-50 минути като се набра над старта и обиколи целия склон, мисля даже че стигна и базата.Той сам ще каже.На мен отдолу ми изглеждаше доста малка делтата.
 Иска ми се другия път да съм на старта отрано и да следя условията и да се измаам баш в якия джаз ;D ;)
 До скоро и Явката с нас и всички на баира!

--- Край на цитат ---
Аз почвам да викам от 2м/с и с вариото сменям и тона ;D Така маркирам термиките на другите :)
http://www.youtube.com/watch?v=UDeeMDmjgPw
Нооо разбира се всичко в разумни граници, над 5 в тоя случай минах на коренно различен тон, щото не се знае тва отгоре как изглежда...
Ей в тоя момент много ми се искаше да съм с делта, да забия нос в земята, ама...
Лесно ви е на вас в тия условия, ама аз с тоя чаршаф...

million_miracles:
О, това филмче ми е любимо :))))))))))))))))))
... нищо, че не е на Коняво

krassihg:
И на мене много ми хареса това филмче. Искрено ви завидях че сте отишли да пролетите това място. Аз от доста време съм го маркирал в Google Earth като едно потенциално място за дълъг прелет от запад на изток. И другото което ми стана интересно, че в това село има деца, т.е. не е от най-обречените на обезлюдяване селца.

million_miracles:
Този уикенд времето няма да е лошо за сезона. Градиента е добър, основен слаб ючен вятър. Расник или Коняво? Да се преброим, да видим колко ще се съберем? На мен ми се ходи, така че 1 за сега :)

Vassy:
2 :) аз съм за Коняво понеже Расник не ме харесва

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия