Делтапланеризъм > Състезания, срещи и летене...
Коняво-о-о
thecreater:
Аз предполагам, че е закрепена между два камъка и един отгоре, за по- сигурно. ;D Е, може и да бъркам.
Ivailo:
Здравейте и от мен :)
Ето как беше закрепена камерата:
Без всякаква допълнителна осигуровка. Даже и краката на статива не ги забих в почвата.
Учудващо издържа... На всичкото отгоре и едно куче мина няколко пъти между краката му, за това мръдна 1-2 пъти :)
Камерата е любителска full hd, снимаща по 1 кадър всяка секунда. За толкова минути видео й стигна батерията :)
Иначе излетяха поне 10-15 парапланера, които доста бързо хванаха базата. Такива пъзльовци като мен утъпкваха старта.
million_miracles:
На мен пък ми направи впечатление, че за времето, докато снимаше парата излетя сума ти и народ. За същото време двама души разпънахме една делта :) Кой е по гъзар? А?
Stani:
Аз открих сезона него ден и съм доволен че се разписах.Като пристигнахме реших, че има панаир - брей, много народ има нема педесетина души без тез във въздуха.Условията бяха на макс яки термики и ветрец.Докато се наглася мина един и половина и взе да поотслабвааа... Излетяхме един след друг с Митака пореяхме известно време в една термика, имаше и яки асансйори, веднъж даже така ме дръпна нагоре че извиках от густо.То просто е несравнимо чувство.Но нали нямам много опит в термичното реене позагубих височина и хайде към кацалката.Митака летя поне още 40-50 минути като се набра над старта и обиколи целия склон, мисля даже че стигна и базата.Той сам ще каже.На мен отдолу ми изглеждаше доста малка делтата.
Иска ми се другия път да съм на старта отрано и да следя условията и да се измаам баш в якия джаз ;D ;)
До скоро и Явката с нас и всички на баира!
million_miracles:
Много дървено полетче, и главата боли, но така е, като се правят компромиси с каквото и да е!!!!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия