Делтапланеризъм > Състезания, срещи и летене...
Коняво-о-о
Stani:
Гледам, че е на цената на една зимна гума.Но чудя се какъв бива да е монтажа за самата кола.Трябва мястото за закрепване да е много солидно, за да може цялата сила необходима за изтеглянето на автомобила приложена в тая точка да я издържи.Може би офроудърите са на ясно с тези неща, защото гледам че по джипките има обикновенно такива лебедки.И верижки понекога вършат също добра работа.Макар, че таз лебедка те измъква и от блато.Като Барон Фон Фюнхаузен дето се изтеглил от блатото като се дръпнал за косата ;).Имаше и едно такова определение.Какво е сила? - Слагаш си една тенджера на главата и се набираш на дръжките :o
malena:
О, изобщо не ми се попада в миналогодишната ситуация. Тогава едно такова винди би свършило работа наистина. Но в повечето случаи непроходимите места са доста дълги и със завои. А веднъж като ходих на Каптажа и не можах да изкача стръмнината още в началото , един дядо ми напръска гумите със някакъв сперй, каза че било "течни вериги". Беше -3 градуса. Не повярвах как изведнъж се озовах горе...
million_miracles:
Едно филмче от Иво за вчерашния ден от Коняво. Ще кача и траклога, но остана в сбруята, която пък оставих при крилата.
Но мисля, че с траклог и такова филмче се добива доста реална представа за деня :) Ето филмчето и отивам да взема джи пи есчето
http://www.youtube.com/watch?v=owP101mFdmM
thecreater:
Готино е клипчето, забързано. Вчера беше много добро времето.
krassihg:
Много ме разсмя това клипче...ама все пак няколко пари- са излетели де...и се видя единия как хвана термика и колко силно отнася на изток.
А я кажи как закрепи тази камера да не трепка от вятъра?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия