Делтапланеризъм > Състезания, срещи и летене...

Мероприятие "Национален рекорд по делтапланеризъм 2012"

<< < (9/13) > >>

million_miracles:
YES!!!!

million_miracles:
Няма какво да отварям нова тема! 2013 продължаваме с опитите за подобряване на рекорда. В началото на тази година рекордът беше подобрен от руския пилот Николай Малков. Бих характеризирал полета му като рисков, тъй като прелите над Мъглиж без възможност за приземяване навътре в Стара планина. За късмет на всички намира термика и продължава полета, като прелита по права дистанция 162 км, което е най-дългия прелет в България с делта. Никола е млад пилот с много добри качества, лети от 4 години. След участието му на състезанието Блаканска купа 2013 сподели с мен, че си е променил завинаги погледа върху делтапланеризма и че е научил много от това състезание.

Следващите дни са със северозападен вятър и добра база. Мисля 22-23 юли ако прогнозите са добри да направя прелет от Пъстрина на изток. Който има възможност и желание да се включи, да казва по-скоро да направим лесно организацията. ::)

million_miracles:
Днес от Витоша, пък до къде... ще видим! След окончателно преглеждане на прогнозата и други фактори, мисля да опитам пак маршрута покрай североизточна Рила и Родопи като целта е 200+ км.

nikidelta:
Митак!!? Още ли спиш? Чакам коментар/анализ! Тук в Гьопсата само разнасям крилото по стартовете и гледам какво правят параджиите.

skyordie:
Честитки за летот. Сигурно касно се имаш прибрано дома така да е оправдано ако уште спијаш :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия