Делтапланеризъм > Състезания, срещи и летене...
2012 OPEN NATIONAL HANGGLIDING CHAMPIONSHIP ‘’SERVIA 2012’’
million_miracles:
На мен ми изглежда, че е имало силен и съсредоточен удар в мястото на счупване. Другия пилот казва, че не е усетил нищо, което субективно изключва възможноста да е силен удара. Ако платът се е усукал и се е получило силно напрежение не мисля, че би се счупило там бедрото. Голяма загадка е това счупване. Най-малкото е трябвало да се получи доста силно инертно завъртване от удара и за двете крила. Никола ако не успее да изясни точно какво е станало, ще си остане загадка.
million_miracles:
Мерси Краси, можеше да дам още от себе си, както Милен казва. Имах два дни в които се поиздъних. Единия имах преметнато антипикиращо въженце. Крилото силно кренеше на една страна. Усетиш че има проблем. В началото го отдадох на турболенция, но после рабрах, че има проблем. В еднат посока на въртене крилото задълбаваше, а в другата се изсипваше с плъзгане на страни. Бях се навинтил до базата и тръгнах за прелет. Напред също не летеше нормално, пропадаше доста, не беше чуствително крилото и трудно се усещаха термалите. Заболя ме трицепса и реших, докато имам сили да кацна. Видях едно крило на земята, снижих и кацнах. Друг ден пък излетях и хванах термиката пред старта. Имаше зададена посока за въртене на термиката, а аз въртях на обратно. Реших да обърна посоката, пропаднах с 20тина метра и не можах да се върна в термиката поради приближавне към терена. Друга термика така и нямаше...
million_miracles:
Една снимка от фотографана състезанието:
million_miracles:
Никола идваа да каца със счупено бедро:
skyordie:
Kontakt imase i na slikata tocno se gleda i kade. Majlarot na LE e malko osteten od nadvoresno vlijanie (ima ostetuvanje od nadvor a ne i od vnatre) i toa na mestoto kade e scupeno bedroto. A grckiot pilot sigurno go pocustvuva udarot ama ne sakase da priznae. Go tvrdam toa poradi negovara reakcija posle sredbata, a zasto ne sakase da priznae neznam.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия