Делтапланеризъм > Други щуротии съпровождащи летенето

Делта-екология

<< < (4/5) > >>

Stani:
http://video.google.com/videoplay?docid=-6176563723666627529#
Да ето го филма , Земляни.Всичко тръгва от отношението към нас самите и околната действителност.Нека всеки вземе каквото намери за себе си!

million_miracles:
След последните две филмчета, които много хора биха нарекли брутални, защото днешно време да убиеш дърво и да изядеш пържола е нормално, а и кой ли би могъл да даде отговор. Та след тези две филмчета ми е още по-странно, как както си летя на Чепана, и си кацам като пич, наоколо разбира се няма пукната душа.. и изведнъж препускат из блатата някъкви и младежи започват да ми обясняват, че това било защитена местност и съм смущавал орлите. Аз кротко му обясних, че той пък ме смущава мен и с това разговора ми с него приключи. Сгъвах си крилото и не след дълго, като видяха че няма ефект и те се отказаха да ми говорят. Да знаете - Чепана е защитена местност, да пазите орлите - респект към добрите най-летци.

Stani:
 Днес минах през Каптажа и  :o >:(.Две от боровите фиданки които преместихме лани пак премазани с АТБ и миналата година пак така....брей толчаво поле та баш през тях.Мани корема ме заболя.Веднъж се разхождах по нагоре от Каптажа и там дето обръщат с тея машини изпогазени и борчета и шипки и стари големи хвоини.Бреиии това хората сме всесилни мачкаме навред....
 Правени са опити с групи растения засадени при еднакви условия.Към едните е подхождано с любов, благи думи и хубава нежна музика, към другата група растния с негативизъм, ругатни и тежка музика.Резулатата бил - групата към която е подхождано с мекота е била видимо с по-голям прираст, по-добър хабитус на растенията и по-малко заболели.Докато негативната група се отличавала с изостаналост в развитието и болни екземпляри, така че....нека и децата ни знаят това в тях е надеждата!

Stani:
 Има една фирма за екипировка за планинари -Патагония.Споменавам ги защото са пример за бизнес обвързан с околната среда и грижата за нея.Та мисълта ми е, когато взимаме решения да се замисляме дали поемаме отговорността за произтичащите последствия.

million_miracles:
Чувал съм я. Мечта да имам фанелка на патагония от меринова вълна.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия