Делтапланеризъм > Състезания, срещи и летене...

Полети от връх Ком, Стара Планина

<< < (2/3) > >>

krassihg:
Хубави снимки, Боби  ;) , само тази с бебето до перката ми се вижда доста зловеща >:(

thecreater:
Детето прави проверява двигателя и т.н.
А, това не е ли крилото на Боби? Валя ли ви много дъжд?

Vassy:
 :) Браво Боби :) чудесни са снимките! И тези тук и тези в галерията разгледах - много са хубави! Очакваме да се завърнеш и не само като фотограф скоро :)))

million_miracles:
Акумулатора е откачен, а двигателя студен, така че трудно ще запали мотоделтата. Така.
Времето не беше подходящо за безмоторни полети. Имаше организиран транспорт до Щърковица, но духаше юг. За сметка на това, ние си носихме демонстрационно лебедката. Поляната е добра за теглене. Боби ме дръпна, от там хванах термика и полетях доволно. Бях по фланелка, така че не качих повече от 400м. над старта. Отвяваше ме към планината и взе и да хладнее. Хубаво място ще е за летене. Изпълних си заръката, прелетях от Костинброд до Берковица. Носих се с 80-90 км/ч по вятъра (южен) Щом стигнах Дупките, вече имах връзка с момчетата от поляната. През цялото време снимах.

С интерес открих, че близо до мястото където провеждаме обучение, има... рекичка :)

Ето и Берковица

million_miracles:
За първа година край Берковица се проведе тридневно авиошоу, което е едно от събитията за Великденските празници. То се провежда под патронажа на кмета на общината Димитранка Каменова.
На летателна площадка в местността "Хмела”, до Чапраза край града, бяха представени летателни апарати на клубове от България по парапланеризъм, делтапланеризъм и парашутизъм. Така е, така е. Добра организация е тази, когато всичко ти е наред и дори не разбереш кои са организаторите. Е, в случая разбрахме. И склметицата ядохме и пихме, и със зам. кмета се веселихме :) А времето, въпрекки лошата прогноза, може да се каже, че беше 100% на наша страна.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия