Делтапланеризъм > Състезания, срещи и летене...

Драма 31.3 - 1.4

<< < (3/4) > >>

million_miracles:
Колежката добре е загряла за БТВ новините. Та очакваме включване скоро :) От мен има само едно голямо Браво. БРАВО Васи. Съобразено обстановката, Васи се справи успешно със следните факти. Полетя пред втренчените погледи на цялата българо-гръцка тумба от парапланеристи и  трима инструктора по делтапланеризъм, на сравнително малък наклон на площадката за стартиране, облитайки чисто нова сбруя, както и пръв височинен полет за тази година. Все ужким невзрачни неща, но всяко едно криещо изненади и опастност. В допълнение - пръв полет като цяло за деня в леко сложни условия, като крив вятър. За десерт кацане на площадка, която не е посетена лично преди полета.

megi:
      Браво на репортерката! Блестящо поднесен материал, подправен с невероятно интелигентното чувство за хумор!
      И както се разбира от статията на г-н Халачев, и от собствени наблюдения, блестящи качества на пилот-делтапланерист.
      Адмирации г-це Василева! И естествено бравос за твореца на сбруи, владетеля на крилата в небесата и всички волни събратя, присъствали там! И естествено няма как да няма благодарности към support-а ,фотографи и cameramans.  ;D ;D ;D

Vassy:
 ;D Ей благодаря и на трима ви :)

million_miracles:
Аз да си кажа, че и двата дни бях особено недоволен от полетите ми. Особено втория. Такава борба му ударих, но не успях да се задържа. И от другите имаше такива, които летят и такива които се давят. Накрая на всичкото отгоре кацнах по нанадолнище и с гръбен вятър. Вярно, че посоката беше към София, ама това е защото не успях да стигна до кацалката. Когато прецених, че е време да тръгвам, вече беше късно. Та в едно приятно низходящо набързо прецених кацалките и си избрах най-сигурната. Качвам полета, предполагам, че на Краси ще му е интересно да го види, а защо не и на другите.

million_miracles:
А като си помисля, че с последните врътки, които се виждат на траклога, се надявах да стигна до площадката за кацане, която е на 2км. от там... ама низходящо, нищо не можах да направя. Сега като се замисля, да бях пуснал по вятъра и планината, вместо да стържа на този ръб, по който така и нищо не стана.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия