Други > Бля бля бля
Бумерангинг в БГ-то
Stani:
Митак, прав си.Динамично снимане е, пък и много странно се изкривяват оборотите и пространството.В смисъл на живо се вижда едно а на видеото някак се затварят нещата.Оборотите са малко и сякаш лети до пред носа ти :P, а то си лети доста 20 - 30 - 50 метра с красива траектория.И тръпката е така да усетиш хвърлянето според условията на терена в даденото време за де се върне точно на изходната точка.
Мисля да разбия един мит за бумерангите.Общото схващане е че хвърлиш ли го обезателно се връща при теб :D, а в същност си има техника и начин на хвърляне спрямо силата и посоката на вятъра.Както и другите спортове и тук си има трениране за по-добро качество на полета.
Stani:
Днес бяхме на каптажа с Катето тя да тренира аз да похвърлям.Добре щеше и да е да полетя, но вятърът бе южен.Намерих старите ветропоказатели дето Митака ми ги беше скрил в дерето преди две лета и похвърлях бумеранги наволя.Различните модели дават различно удоволствие от полета а ветропоказателите ми бяха от полза да се ориентирам за посоката на хвърляне.
Уникално добро място е Каптажа и за бумерангинг и за делта, дори на тръгване набрахме киселец за салатата на вечеря :), още е дребен, но до седмица две ще е идеалка.
skyordie:
Најголем изум до сега е рачна бомба бумеранг. Само треба да смислиш начин како да му ја продадеш на непријателот ;D ;D ;D
Marin:
Здравейте!
Моята играчка винаги се връща, но е по-скъпа и сложна от бумеранг. Ето едно клипче на този интересен клас планери - http://www.youtube.com/watch?v=X8FpRzJvzPY
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия