Делтапланеризъм > Делтапланеризъм

Българка делтапланеристка полетя като птица

(1/4) > >>

million_miracles:
Кажи и просто Васи!
Василена без да си дава много зор се научи да лети на делтапланер. Нещо повече - прие го като част от живота си. Всеки който лети, знае, че това е неизбежно. Започна обучението началото на пролета. Интересното при нея е, че е жена. Това се среща изключително рядко. Обучението на делтапланер е трудно и в началото изисква повече физическа сила. После с времето техниката и придобитите знания правят полетите с делтапланер леки и приятни, но все пак с висока концентрация на вниманието.  

В България няма други летящи делтапланеристки от 15 години на сам. Това прави Василена изключителна личност за българския делтапланеризъм и България :) Пожелавам и незабравими мигове, благодаря и за всеотдайноста и труда, който положи за да постигне нещо велико - да полети като птица.

http://www.youtube.com/watch?v=1p56BpHd-w4

Vassy:
Уаууу :) трогната съм от вниманието! Голямо мерси за филмчето и за написаното :) А Васи нямаше да пролети ако Митака не беше се съгласил да я учи и не беше вложил много труд и нерви, че то лесно ли е да накараш пънче да лети. А за физическата сила - ухааа какви бицепси съм направила :) Кака Здравка ми викат вече;)
Абе с две думи - летенето било вятър работа, ама си е готино да те подухва ;)

megi:
       Браво Васи! Всеки новоприсъединил се към делтапланеризма е  важен, особено когато този ,, новоизлюпен ,, пилот е  дама !!! Пожелавам ти много, вълнуващи, и безаварийни полети  :) ! Адмирации за Митака, членовете на клуба, и съмишленици - за търпението, опита, който споделят, и безрезервната подкрепа!

Stani:
 Да и аз лично видях увереността в командите при управлението на Васи.Поздравления и пожелания за все по-дълбоко навлизане в дебрите на летенето!Дълги и приятни полети.Делтапланеризма започва!

Vassy:
Ей благодаря и на двама ви за чудесните пожелания и за подкрепата :) надявам се скоро да се съберем всички с крила на баира :)
няма такова уникално усещане като това да летиш заедно с други двама или трима пилоти ( а представям си какво е да са повече ) Вчера беше втория ми полет от Витоша, по време на който летяхме заедно с Митака и Краси ( Тони се позабави малко с излитането , но пък за сметка на това летя дълго ) Страхотно е да виждаш делта под теб, делта до теб или над теб, абе навсякъде :) аз нали съм заек още не шавах много много, но за сметка на това Митака и Краси се постараха да го направят весело :) Краси снима и видео , което ще чакаме с голяяяямо нетърпение :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия