Делтапланеризъм > Състезания, срещи и летене...

Расник

<< < (2/2)

Stani:
 В точното време на точното място.Идеалка си беше.Иначе Вале права си, че веднъж като вкусиш от плодовете на силния вятър на склона после не ти се яде от фрък каца на безветрие или слаб ветрец.Мисля, че ще има още добри дни за летене таз година.Макар, че Митака каза: "Поналетяхме се тоя сезон сигурно ще е последното летене за таз година."Може, но си спомням, че и лани каза същото пък после кой мъкна в снега на Витоша :).Вятърът на старта по обед надхвърляше дванайсетарката(12м/с).Мислех си да разперя канатката и бейс джъмп да правя ;D.Но една гарга ни показа как се рее и в силни условия.Даже и в ротора не и беше дискомфортно да си лети.
 Иначе си се фалим с жената делтапланерист и то заслужено.Митака ни пусна да излетим и той последен порея.
И друг път на склона добре облечени и с дебели ръкавици!

Vassy:
Ауууу аз защо не съм писала още :) Пропуск :) Много хубаво сте го написали и двамата! Чудесен ден беше :) малко студът дойде в повече ама в името на фърчането...и това се преживява. Голям ветрилник , голямо нещо. Стани с разперено яке все си беше полетял... Аз се доредих най-накрая до нещо като склоново реене, след като доста време почакахме да стихне малко. Ама на това малко баирче тясно за мойта натура е ;) Хеле пък пълно с парапланеристи. За това само три обиколки и айде да кацам...А Стани далновидно разкъшкал хората :) да не стане сакатлък.  Не че кацнах при тях де - то не бе разчет, то не бе чудо  ;D
Ама много ми хареса това реене. Само да успея да излетя :) че ме взима от място да му се незнае. Голяма борба - ако не сте виждали свиня с тиква как се бори - заповядайте следващия път :)
И тъй де - хубаво си изкарахме :) Полетяхме, поразходихме се, помръзнахме и се прибрахме в София.
Благодарности на Валето и Маги за помощта и компанията :)

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия