Делтапланеризъм > Състезания, срещи и летене...

Първи полети с теглещата система

(1/2) > >>

million_miracles:
Васи, страхотни са снимките и много бързо ги качи. Вярвам не само аз съм нетърпелив.
Аз вече писах по темата, но сега снимките ме вдъхновяват отново.
ама сме добър екип

Боби прави загрявка преди полета

Първи полет в България от количка. Ако някой сподели за друг, ще си посипя главата с пепел :)

million_miracles:
Петьо, тези цветове на парашутчето да са ти познати???

Първи полет :)

За следващия път, задължително акумулаторна бормашина, за да не става така с задната подпирачка!!!
Нали още творим, та липсват някои дупки в тръбичките :) за шплентовете

krassihg:
Момчета, поздравления за първите опити с винч. Много се радвам за вас. Въпреки че технологията за такова теглене на делтапланери ( с кола или мотопед) все още не e практикувана системно в БГ и се явявате малко пионери и експериментатори, стискам палци да успеете в първоначалното трупане на знания и умения в тегленето. Ще се постарая да ви пратя каквито теоретични пособия намеря.

Vassy:
Мерси Митак :) страхотното в случая бяха не мойте снимки, а това , че вашите усилия се увенчаха с успех :) силни адмирации от мен!!!!

skyordie:
Честитки и од моја страна.

Пред 4 години набавивме и ние систем за влечење така наречен Нордиски влек, и имавме вкупно едно успешно :) и едно неуспешно влечење :( на делта, и доста успешни влечења на PG.

После тоа остана да лежи системот во гаража.   :-\

Тука повеќе информации за тој систем http://users.jyu.fi/~vesal/riippu/robert/nsltow.htm

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия