Делтапланеризъм > Състезания, срещи и летене...

Състезание по делтапланеризъм - Bulgaria National Hanggliding Championship 2011

<< < (2/5) > >>

million_miracles:
Състезателите нарастват. От Делтаклуб ще се състезават със сигурност Милен Вангелов и Димитър Халачев. Състезанието е идеален вариант да се научи много за летенето и себе си. Да се обменят знания и опит между пилотите, да останат впечетления за цял живот.

million_miracles:
Янчо Стойчев и Стоян Станков също ще се присъединят към отбора. Една невероятна новина е, че чичо ще лети с новия си Комбат. Тони с Вертиго, а аз живот и здраве с Т2С, а като резерва - Xtrlite на Moyes.

thecreater:
Тъкмо писах един смс, че мечтите се збъдват... Амам Митак, Ако си тая точилка, не знам как, ама искам да гледам.
Сигурен съм, че ще стане много готино състезание.  Т2С т'ва има ли го в България? Стискам паалци!

million_miracles:
Е, явно няма да стане тази година...
Поне чичо е с хубаво крило, очертава се много интересно състезание.
Резултати и допълнително информация на страницата на клуба :), а тук коментарите ;)

krassihg:
Гледам прогнозата за Сопот, дават го плътно облачно и валежи всеки ден до 7-ми...дали няма да  се отложи това състезание, а ?  за по-късна дата...?  8)
е, то не пречи да се отдадете на бира в кръчмата всеки ден и да разтегляте лакърдии, ама има хора дето работят..за какво да си губят времето...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия