хи хи
Боби върти термики пък някой се мъчим като грешни дяволи със завоя на 360 градуса
след всичката хранилка дето отнесох от Митака задето на 2 или три пъти се отказах да го направя в последния момент вчера НАЙ - НАКРАЯ го направих
на Петрохан! и даже ми стигна височината ( На мен дето все нещо не ми стига )
Ама беше страхотен ден баш посред седмицата! Да не вземем да се преуморим от работа нещо - не за друго- решихме да идем до Петрохан . Да подишаме чист въздух, да пооскубем малко буренак ( мащерка де ) и да полазим малко по баирите ( да не забравим как става ). Голям кеф
то едни цветове, то едни форми - косачите на ливадите се бяха постарали Дупките да заприличат на Наска. А как само мирише окосената трева...Приказка! Природата си е природа ! ( а моята явно е мързелива понеже едвам се замъкнах до върха на баира
) викам си - Прави ги тия завои , че ако трябва да се качиш още веднъж. То не било толкова трудно
Поне усетих на практика накои неща които пише в дебелите сини книги от рода на "Учебник на пилота делтапланерист" И те така
после ме командироваха пак на баира да се уча да кацам в цел
ама за да кацаш в цел ти трябва стимул! за това като не кцнеш в целта броиш крачките до нея и по левче на крачка санкция.
Добре че не съм стисната!
И двата пъти се разминах с целта на поне 60 крачки
Ей такива ми ти работи
ама беше много хубаво посредседмично провинциално природно изживяване , завършило с подобаващо количество бира и шкембе