Делтапланеризъм > Състезания, срещи и летене...
Петрохан
million_miracles:
Всеки полет е за удоволствие, но зад удоволствието се крие цел, скрита от простото око. Цел, която трудно се обяснява, но всеки летящ я знае за себе си. Самоусъвършенстване и изграждане в най-дълбоките дебри на личноста.
Vassy:
Здравейте всички :)
Тази събота и неделя 22.06 и 23.06.2013 планираме ходене на Петрохан с цел обучение. Всички са поканени, били те ученици или не.
Който има възможност и желание да се включи да се обажда на Митака за доуточнение!
Поздрави и до скоро виждане :)
million_miracles:
Ето кратко филмче за полета на Боби от Петрохан. Беше хубаво време, доста топло.
http://www.youtube.com/watch?v=9-xNQ7OSwL8
Stani:
Браво Боби, за доброто кацане и браво за доброто филмче.Аз тази неделя също направих кратък полет от Голака, това е хълма до моето село.Бях разпънал към 14 и нещо, в очакване на по добър порив засенчи и повече не отпуши после вятъра смени посоката и се наложи да излетя от по-ниско място.Направих няколко змейки и заходих за кацане, което също изпълних на крака.Просто ако бях може би час по-рано на старта можеше и да полетя повече, но пак както се казва всеки полет е важен.
thecreater:
Хубаво е филмчето. Събота късно и аз цъфнах на Петрохан. Неделя беше много добро времето в началото на деня, направих два полета от по ниския старт и един полет от по- високо. Интерсен за мен беше полета от високо. Изпълних задачата. Добър старт, два завоя, кацане. (кацнах на два метра от целта) ;). Много приятно. Хубаво лято на всички.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия