Други > Предложения за теми във форума за делтапланеризъм
Първа тема!
Stani:
Още едно предложение.
Понеже практикуваме любимия си спорт(делтапланеризма) сред природата и планините, нека има и тема за природата спорта и запазването и.Нещо като делта-екология.За да ни е хубаво и за напред по стартовете. ;)
Stani:
И накрая искам искренно да се зарадвам за този сайт, форум, клуб и да споделя радостта си с всички вас от обществото на летящите!
Искам да пожелая да върви всичко благополучно и както едно семенце дава изобилен плод така и тук да се чувства и вижда изобилието!
kapakyga:
тука сме с бо, а аз съм катя. имаме предложение - ще изпробваме тандем с животни. това е като летенето на Ласи до луната. Имам котка и бих рискувала да полетя с нея. :) ъъъъ не че ми се лети ... аз за животното го правя :)
zorro:
Може да има раздел "Видео разбор" или нещо такова - някой е снимал излитания и приземявания и да се дават мнения кое е правилно и кое не ::)
Robert:
Харесва ми идеята на Zorro ;D
Може с видео и с снимки; а цел да бъде да покажа начинаищите какво да правят и какво не!
Особено с казане и излитане е...
А в идеята на karakyga (катя и бо (разбрах че то/тя е котката ;)) има нещо интересно.
Но може би тябва да има тест от лекар ако летене не е опасно за животна :P
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия