Делтапланеризъм > Факти, събития, личности

За Добрите и опитни пилоти инструктори

<< < (2/2)

Robert:
Много е прав Стани. И аз имам си опит с Митко като учител. Едни по добур и спокоин учител не познавам :)

chicho:
краси, не се напъвай, за майтап го написах. но като гледам последните дни какви подвизи се извършват, и каква манифестация стана на баира, сега виждам,че трябва да се обърне внимание в таз посока. но нямам притеснения , че ще пропуснем нещо.  КЪМ ВСИЧКИ............ ЛЕТЯЛИ ЛИ СТЕ НА  31ДЕКЕМВРИ-1ЯНУАРИ БЕЗ ПРЕКЪСВАНЕ ???                  АКО НЕСТЕ , КАКВО ЧАКАТЕ???  САМО 6 СЕДМИЦИ ОСТАНАХА ЗА ТРЕНИРОВКИ.

malena:
Не съм фърчачка, макар вече да съм фърчала тандем на делта  ;D Та, за Митака няма да пиша, че да не кажете, че съм пристрастна...Но не мога да не призная, че от него разбрах за съществуването на делтапланера. Него го видях за първи път да лети и си спомням, че си помислих, че човек не може да е по- красив от летящ делтапланерист! Да кажа и за chicho- е, няма такъв човек!!! Чепат, интелигентен, сладур... Само като го видиш как лети, няма как да не разбереш, че летенето за него е най- естественото нещо в живота му- страст, любов... За мен е чест, че го познавам и всичко, което написах за него е слабо казано!

chicho:
чак се изчервявам пред компитърчето, четейки написаното от MALENA. ами какво да кажа???????????..............?????????... ТРИ КАСИ БИРА награда от профсъюза на реставраторите /за лично поллзване/ за .............. няма значение за какво, пише го в документите.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия