Делтапланеризъм > Състезания, срещи и летене...

Иракли- прекрасно място за летене!

(1/2) > >>

malena:
Бях казала, че няма по-красиво нещо от летящ делтапланерист! Сега да уточня- няма по-красиво нещо от летящ делтапланерист над плажа на Иракли! С Маги бяхме на плажа и гледахме като хипнотизирани как Митко лети. Маги крещеше: "Здравей, тате! Супер си!" Не знам защо, но тя винаги "откача" така като види баща си да лети :) След тези изкрещяни думи, който не беше видял делтата, вдигна поглед. Бясно съжалявам, че не бях взела фотото!!! Беше наистина прекрасно и красиво! Когато Митко кацна, Тони пое крилото. И каза нещо, от което остана само емоцията и усещането- все едно той е летял! Като летящ дух в друго тяло!
Следващия път задължителен снимков материал! :)

Stani:
 На морето кеф, с летене двоен кеф :)
Мечта ми е да летя и рея на морския бриз, нооо... и това ще стане.

thecreater:
Еииии баш на Иракли.... миналата година само си представях, че летя там. Много е готино мястото и... много се радвам че сте го посетили.
 Та такива раборти...

million_miracles:
Скоро ще пусна кратичко филмче което снимахме там. Понеже отидохме направо след Сопот и нямаше ток в батериите, та има съвсем малко материал от там за споделяне :) Иначе мястото си заслужава, но си иска известен опит, да си сигурен в действията си.

malena:
Супер е, че могат да се качват вече филмчета във форума! Това не съм го виждала по други такива.
Сега като гледам филмчето съжалявам, че не полетях с Митко! Но с кеф ще го направя догодина! С Митко, Маги и приятели на море да се покефиме на летенето и прекрасната природа :)
http://www.youtube.com/watch?v=hqy5g3FRMoE

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия