Делтапланеризъм > За тези които искат да полетят

МАГИ@ЯТА - The Magic of flying

(1/2) > >>

krassihg:
Уникално филмче...не знам какво да кажа...толкова много спомени събуди у мен, и в същото време вдъхновение. За първи път да видя едно филмче за делтапланеризъм, което да показва наи-важното нещо-връзката с природата, в наи-чистия и наи-красивия си вид, да покаже удоволствието на хората да са заедно сред природата и да споделят една мечта. Това филмче събужда спомени за историята на българския делтапланеризъм и в същото време гради история...то вече е история. Представям си след 30 години детенцето, което направи сега първия си полет, как ще гледа това филмче и сърцето му ще се стопли от носталгия и умиление...Крила, планина и хора...с една мечта!

million_miracles:
Поради интерес към това филмче, отварям отделна тема за него, където да се концентрират коментарите. Също мисля, че е добре да имат директен достъп и тези, които тепърва искат да полетят. Все пак отидохме там да се учим да летим и просто заснехме обучението :)

Благодаря на всички, които бяха с нас и отделиха от времето и частица от себе си за създаването му! Филмчето е направено без бюджет и с много добри намерения. Участват - от форума:
FoTony, million_miracles, malena, freia, Stani, Pirke, Bobysan, TheCreator, Сончето, Муки, МАГИ@ЯТА - по идея на Фотони,
както и други хора: Оги с парапланера си, Ники, Север, Ниа, Диди и още и още. ..
МАГИ@ЯТА - The Magic of flying
http://www.youtube.com/watch?v=b0vSAn7FsA8

malena:
Колкото и пъти да го гледам това филмче, не мога да му се нагледам! Вълнува ме! С таланта на Митко, прекрасното ми сладко момиченце- Магията, приятелите- хора, които те карат да се чувстваш в едно цяло с тях...

Stani:
 Аз не съм писал нищо за това място-Магия....,приключение, изживяване, защото не мога да намеря думи и се страхувам, че ако се опитам да го опиша ще избледнее, но виж Митака с този филм много добре е показал нещата в пълната им същина.
 

thecreater:
Има нещо във филмчето, което те докосва по различен начин. Дърпа едни струни... А-бе, думите са бедни.  ::)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия