Делтапланеризъм > За тези които искат да полетят

Въпросите на един начинаещ...

<< < (3/3)

new moon:

--- Цитат на: darla в Ноември 06, 2009, 04:08:31 am ---Здравейте,
от доста време в главата ми се върти идеята да полетя и аз, но имам малко въпроси и притеснения.
На първо време идея си нямам това нещо колко е безопасно. Не съм от страхливите, но съм от разумните:)
Също така си задавам въпроса и как мога да се науча, ако човека който ми обиасниава само разни неща, но не може да ми ги покайе как ги прави, щот делтата е за сам....тоест как човек се научава -изслушва една лекциа и полита?!?!
Това е на първо време....надявам се да ми отговорите и да хвърлите малко светлина в тунела :)))

--- Край на цитат ---

http://forum.deltaclub.bg/index.php?topic=42.0
Ето от тук се почва ;)

malena:

--- Цитат на: krassihg в Ноември 07, 2009, 21:32:52 pm ---http://www.youtube.com/watch?v=gGND4zHcvzE&feature=related

МНого хора които тепърва поглеждат кам делта летенето, си представят нещата малко като този клип...безгрижно моткане и наслаждаване на гледката. За съжаление истинското летене се постига след доста учене и тичане по баира и веднаж като се научи човек, вече никога не може да погледне към един облак по същия начин, и никога няма да погледне към една планина по същия начин...аз съм го казвал и преди :  знанието убива романтиката, макар че новото познание създава друга романтика...
така е , в живота нищо не е съвършенно.

--- Край на цитат ---

Хареса ми това за създаването на друга романтика, защото това е и самата истина. Важното е да правиш това, което ти харесва! По най- добрия начин! А той е да даваш всичко от себе си!

million_miracles:
За следващата година ще е доста по лесно стартирането на новите делтапланеристи. Ще има наземни тренировки с тренажор, чисто технически обучението и първите стъпки ще са улеснени откъм мъкнене, брой полети, Крилото е добро - желание само да има :) Няма значение момиче или момче.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия