Други > Бля бля бля

бля бля бля

<< < (2/3) > >>

chicho:
за Роб-отговор. ко дат` прая кат си продупчено пеи`ба бичме. гат преведеш : бичме, бохча, инцер, ачик....... въргозуняк...... и т.н. на португалски /грешка, холандски/ тогава ще разбереш какви мъдрости си изтървал нечетей ме досега. и си останал неук като парапланерист-инструктор.

Robert:
Наистина ми е Бла Бла твоя португалски-холандски Чичо...
Но сигурен съм, ако искаш да те разбирам ще намериш начин да го казеш по ясно нали  :P
А от теб съм научил най-вече да псувам; ти си и за то доста богат. Сигурен съм почти всичи тук в форума могат да научат от тебе, а може да правим тук в Бла-бла една секцич спецялно за тебе ;)

chicho:
трябва да те изпитам с псуването! че да не ме изложиш някъде. подготви се, та да не прибягваме до частни уроци.

Robert:
 ;D  ;D  ;D !!!
Няма страх читооо, няма да те изложам тебе никога! Ти си моя Херои за псуването!
А уроци ще правим в баира.. Но данявам че не ни трябва много естествено; да не чупим нещо на делтата, хора, животни и т.н. ;)

malena:
Хахахааа.... Напомняте ми за един случай в една BG кръчма, дето  холандец, англичанин и американец се караха на български език. Познайте кой беше холандеца (сп. поздрави на Роб)?!  ;D ;D ;D.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия