Делтапланеризъм > Делтапланеризъм

Aerobatics

<< < (3/3)

million_miracles:
Искам....

Няма да правя лупинги, няма да му втвърдявам бедрата, няма да му натоварвам много въженцата, ще го кацам като пеперуда в пролетен ден, няма да го летя на Каптажа, да не му дойде къс... дали ще му дойде къс!?  Може само някой друг уингоувър след запознаване с крилото.
Не мога да си представя опитен пилот да счупи крилото ако го познава. Според мен проблема е, че по състезанията стават изцепки, щото хората сами се изхъврлят в стремежа си да покажат колко са добри. И крос кънтри и аеробатиката създават огромни предпоставки за инциденти и се поемат по-големи рискове.

million_miracles:
Ние с Чичо сме летяли на Sensor. Доколкото прочетох, пилота на WW го е строшил щот имал заучени движения в аеробатиката от Sensor които са дошли прекалено силни за лекото управление на топ крилото на WW. Щом там, навън в чужбината ги трошат..смятай тук какво ги чака резачките като Т2С. Аз наистина почвам да се чудя дали ще се оправя с едно такова крило ;) :))
Иначе за толкова пари, колкото струва Т2С за момента по добре да се вземат нови учебни крила и някой среден клас, като дойде тук почетен член извън БГ, та да има на какво да фръкне и в БГ. Ама аз си искааам, то туй искането поне безплатно.

million_miracles:
http://www.youtube.com/watch?v=1qsZ3Dkbens&feature=related
Качествена аеробатика с въпросния PREDATOR

krassihg:
Това филмче е интересно с това което става между 1:30 1:35. Изглежда като измъкване на косъм от незавършен лупинг. Вижда се как дима от димките се разбърква поради спирането и плъзгането. Пилота обяснява това в неговия си блог. Основното е че , както той сам признава, ако влизането в маньовъра е било като за чист лупинг, неминуемо е щял да влезе в тък, но тъй като е бил под известен ъгъл ( много стръмен уинговер, но не чист лупинг) това е дало възможност да се плъзне настрани и да се измъкне без тежки последствия. Пилота е един от най-добрите в аеробатичното летене.
http://billheaner.blogspot.com/

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия