Здравейте!!! Ето ме и мене, казвам се Бисер Андонов, но закратко ще използвам инициала си на радиолюбтел- lz1xss. Що се отнася до летенето с делта мога да кажа, че по-голямо удоволствие не се среща, сред сродните птици. Това го заявявам от лични впечатления, а и Чичо го е написал прекрасно. Присъединявам се към групата на делтапланеристите в страната и може да разчитате на моето крило - ще бъде там кедето сте и вие. Да е жив и здрав Митака, че спомага за възраждането на длтапланеризма в България, а и всички които му помагат материално, морално и както могат.
От множество делтапланеристите в страната, а и не само, останахме толкова малко, че спокойно може да се впишаем в червената книга, но след като Митака работи по идеята си за популяризирането на този вид летене мисля, че е време да изтупаме прахта на крилата.
Като стана въпрос за тупане, честит ви първи сняг. Кога ще се събираме и къде ще отпразнуваме създаването на сайта.
В нашия клуб "Клуб по делтапланеризъм и парапланеризъм - Перник" са поддържа оганя от мен и Мтко известен като Инженера. Има и едно младо попълнение - Серго от миналата година, но още не е глътнало достатъчно въздух. Не изключвам старите птици, но те вече летят на мотоделта.
Присъединявам се към идеята, безрезервно!