Делтапланеризъм > Състезания, срещи и летене...
Уррраа, ще има летене на Сопот
liubo1953:
Ако само това са делтите,наистина не са много. Може би не всички са дошли...И сега летенето е скъпо удоволствие,но през 80,те г. стандарта на живот беше много по висок,и на Сопот,и другаде,не можеше да се разминеш от летящи делтапланеристи. :(
million_miracles:
Никой нищо не прати като текст. Метнах снимките на главната страница http://deltaclub.bg/ Ако някой се сети нещо за допълване - да свирка.
Falcon:
Точно се върнах от едно пътуване и рекох да пусна едно око във форума... Краси, благодаря ти за коментара. И аз останах с впечатлението че се разминах с термиката на склона. От трака ясно виждам, че съм минал твърде вдясно. За следващия път ще знам да поправя грешката. Като основен приоритет си поставих да се придвижа към кацалката, че не беше на 100% сигурно че мойто бавничко учебно крило ще ме докара до там. В последствие се оказа, че си пристигнах на местоназначението с доста резерв от височинка дори и проблеми нямаше. Това е едно добро преимущество на съвременните вариота, че можеш после да си разгледаш на спокойствие полета и да помислиш как би могъл да го изпълниш по-добре другия път :)
Митко, страхотна статия и снимки! Много ми хареса. Направо ми се заиска всеки уикенд да го правим това. Благодаря ти за организацията и съдействието! ;D
Stani:
Ники, аз пък не можах да отворя трака ти да го разгледам.Някаква специална програма ли ми трябва.А твоето варио какво е, питам защото се замислям за такава апаратура.По принцип си мисля да летя без електроники.
million_miracles:
Без електроника трудно ще станат такива снимки. Трябва нещо да подсказва - нагоре, надолу. Може да е варио, а може и да е една мозъчна клетка от щъркел...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия