Делтапланеризъм > За тези които искат да полетят

Делта мания - който желае да полети с тандема

<< < (9/15) > >>

malena:
Тъкмо се чудех как да помоля за още един дъъъъълъг полет, а то какво! Аз съм с М, значи се вмествам във формулата. Ама за 3-ка не съм си мислела.... Ще се съглася, ако Митака ни снима полета- за спомен. То кой ще ми повярва, че съм участвала във въздушна 3-ка?!
P.S. Със забележка, че този път искам наистина дъъъъългоооо! Първия ми беше недостатъчен  ::)

krassihg:
Ей, ако направите тройка, със сигурност ще сте първи в историята на българския делтапланеризъм...ами защо не..ако пилота е слаботелесен, и с две още по-слаботелесни пилотки ще се вместите в максималното полетно тегло за Фалкона...Митака ако е 80 кила, до 227 остават ехее..делено на две...70 кила мацки могат да се качват...остава да разработите хореографията със стартирането...

malena:
@miracles, искам пак да летим, обаче искам най-хубавото време, с меки облачета, слънце и да го заснемем. Избрала съм си музика, на MAROON 5

million_miracles:
Ето резултата от 13-тия тандемен полет, който беше обезвреден на Коняво
http://vimeo.com/9912564

krassihg:
Супер е филмчето. Особено ми хареса излитането със онзи страничен изглед.Вижда се синхрона в стъпките на двамата...
А кацането по корем нещо не ми харесва. Разбирам че с ученик е трудно и понякога опасно, но всеки път по корем ще разсипе сбруите бързо бързо. Може би има смисъл да се помисли за едно задно колелце и за повдигнат колесник, така че да стане по-като за кацане по корем.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия