Делтапланеризъм > За тези които искат да полетят
Делта мания - който желае да полети с тандема
malena:
Глася се за втори полет с тандема... Само, че ще чакам подходящо време за по- дълъг, защото ми се ще да пробвам да поуправлявам. После, знае ли се?! Може и да става нещо от мен във въздуха- да пролетя на делта! Понеже съм зле с плуването и вярвам, че морето не ме иска, не вярвам и делата да ме изостави... Лекичка, с желание да пролети... Остава и талант да имам ;D
darla:
Ехее, на човек му се скапе компа за седмица и се окаже, че е пропуснал всичко хубаво.....Хора не ме забравяйте, като чета тук какви ги разправят тези, дето вече са летели и ми се доплаква, че съм пропуснала.
Аз съм в София, million_miracles - на лични ще ти пратя данни за връзка:) Иска ми се много да летя, до сега изобщо не съм летяла, никога!!!А...., като малка, сестра ми ме бутна от балкона с чадър, брои ли се :D ?!?!?
Та иска ми се, особенно като чета какви ги пишете :) Аз от малка мечтая за това.....Айде пишете и звънкайте ако пак се поизгубя....
thecreater:
Дарла мечтите се сбъдват, следи темата и се обаждай, а неделя на стен- бай :)
Stani:
Пеперуденият полет на Фрея :-*
Поглед назад-луната сияеше окуражаващо!Усмихнах и се :).Опакована като пашкул,взорът ми се устреми надолу към склона,а сърцето все така усилено биеше,
подготвяйки ме за МЕТАМОРФОЗАТА!В очакване началото на тандемния полет,притаила дъх слушах Внимателните и точни обяснения на своя инструктор-
ДЕЛТАПЛАНЕРИСТА ДИМИТЪР ХАЛАЧЕВ! Фрея знаеше,че може да му се довери напълно и да се наслади на ПЪРВИЯ си ПОЛЕТ!
Започна се=БЯГ и ненаправила и 2-3 крачки ОЛЕКНАХ,вече бях пеперудата изоставила за миг тежкия пашкул!Летяхме :)
От устните ми излизаха само възклицания:"Уау","Колко е хубаво",Разбирам защо летенето пленява"!А МИТКО кротко майсторски управляваше"ЛЕТЯЩИЯ ЗМЕЙ",
правейки завои,които променяха обстановката под нас,чувах свистенето на етерното пространство ,което в този момент обитавахме,а звукът на висотомера ми напомни,
че всичко е реално - ние сме над Земята!Удобно легнала в сбруята на моя съпруг познат ви като STANI,улавях движещата се картина,която на моменти магически се размиваше...Както сънищата,в които съм летяла ;).Тук е моментът да благодаря и на всички,които ни снимаха,подкрепяха,наблюдаваха нашето представление!
Знаете ли приятели,кое изпълни гърдите ми със сладка емоция?Това,че един прекрасен летец споделя своите умения и ме издига в полет над нещата и суетата,за да се усетя уникална!Митко насочи делтапланера за приземяване и по корем се плъзнахме по повърхността на Петроханската твърдина като занулихме без сътресения :o ??? ::) Дали бях изпълнила всички изисквания като пасажер-аеродинамична стойка(да съм в лег до и леко зад пилота,държейки се на определените места),не зная
но със сигурност разбрах:Да се лети е АНГЕЛСКО :)!
СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ и ви желая хубаво време,правилен вятър,достатъчни средства и много желание за най-прекрасните полети,които ви предстоят!
С уважение ФРЕЯ
million_miracles:
Много поетично начало, но то просто наистина си имаше голяма луна в лунната местност на Петрохан. Браво, Фреисимо!! Пак ще те повозя, но на друго място ;)
ПС. Някой желаещ за 13-ят полет? ::) .. че наближава
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия