Делтапланеризъм > За тези които искат да полетят
Делта мания - който желае да полети с тандема
thecreater:
А.. казват, че върлува свински грип .... ама ето, че има и делтаджийски такъв и като те хване няма пускане.
skyordie:
Eo edno video kade se gledaat moi 2 startovi od Krusevo.
http://www.youtube.com/watch?v=wvV6yzBwAlg
stanislav:
Chicho аз се нареждам за пасажер, ако искаш да ме литнеш. Мисля че се сещаш кой съм ако не..като ми се обадиш да питаш за компютъра ще ти припомня :P
Иначе чудесна идея и поздравления за сайта на Митко. Ако има нужда от помощ мога да помагам.
malena:
Записана и вече летяла тандем с Митака ;D
Миналата събота ходихме на дупките на Петрохан. И идея си нямах какво ще ми се случи.... Мястото е стрхотно за летене- красиво и със стартове за всякакъв вятър /доколкото дочуха ушенцата ми/! Като се прибави и компанията- идилия! Първо малко за разгряване имахме носене на крила и сбруи- по този начин се правят най- невероятните и красиви мускули... После... не знам дали ще намеря подходящите думи за преживяването- хармония и адреналин. Комбинация, която винаги ми се е струвала невъзможна! Виждаш като птиците, дишаш като тях... НЕВЕРОЯТНО!!! Летяла съм тандем и с парапланер. Не ми се ще да правя сравнения, но не мога да избягам от това- ЗА МЕН /подчертавам, че се отнася за мен/ няма място за сравнение! Ще цитирам един много добър приятел /Стани, познат във форума като Stani/: "... очи и криле..." . Това са най- точните думи за преживяното тази събота! Мога само да кажа, че преобърна живота ми към добро в труден момент за мен. Та в заключение само едно- И АЗ ИСКАМ ОЩЕ! И ОЩЕ! И ОЩЕ!
Благодаря ти, Митак! Всички невероятни преживявания са от теб!
P.S. Специални извинения за многото точки и удивителни, ама нямаше как без тях! ... и още! И още!....
goplaor:
Супер е!!!!!!!!! И аз имах възможността да летя с Митко тази събота на Петрохан. Благодаря му от сърце! Невероятно преживяване!!!!!! За пръв път ми е, но се надявам да не е за последен!!!!! Адреналинът е на шест! Е и аз като Петка мисля , че беше кратичко, но нищо, следващия път повече. Летете, хора!!! Върхът е!!!!!! ;D ;D ;D :D :D :D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия